Plus Pharmaceuticals d.o.o.Kragujevac, je domaća kompanija u privatnom vlasništvu, osnovana 2014., čija je osnovna delatnost proizvodnja i promet biljnih preparata.

Strateški partner je firma Nikolić KD iz Vranja, proizvodnja biljnih lekovitih proizvoda sa 30 godina dokazanog kvaliteta i tradicije. Recepture svih proizvoda delo su dr Dobrivoja Nikolića, koji je osim medicini, celu svoju karijeru posvetio proučavanju, prikupljanju i preradi lekovitog bilja. Recepti su stari nekoliko decenija i proizvod su višegodišnjeg iskustva u lečenju pacijenata sa raznim zdravstvenim tegobama. Proizvodnja je do 2014. poslovala u okviru svoje maloprodajne jedinice – biljne apoteke. 2014. godine, Plus Pharmaceuticals je preuzeo kompletnu brigu o proizvodnji, dizajniranju i izradi nove savremene ambalaže, obezbeđivanju odgovarajućih zdravstvenih atesta proizvoda, formiranju tržišne ponude i potražnje, planiranju i sprovođenju marketinških aktivnosti kako prema stručnoj tako i opštoj javnosti, osmišljavanju kompletnog poslovnog nastupa na farmaceutskom tržištu, kao i o distribuciji i plasmanu proizvoda Nikolić KD pod sopstvenim brendom Plus Pharmaceuticals – Po recepturi dr D. Nikolića.

U 2016-oj pokrenut je izvoz, plasman i prodaja proizvoda Plus Pharmaceuticals na tržište Bosne i Hercegovine.
Kao rezultat učinjenog, Plus Pharmaceuticals je povećao obim domaće proizvodnje, doprineo povećanju obima poslovanja domaćih firmi koje se bave otkupom lekovitog bilja, kao i povećanom angažovanju poljoprivrednih zadruga i biljobera koji obezbeđuju potrebne sirovine.

Portfolio trenutno čine 30 proizvoda, formulisani na temeljima višedecenijske prakse u proizvodnji i odabrani na osnovu višegodišnjeg iskustva u prodaji koje je doprinelo poznavanju potreba farmaceutskog tržišta. Svi proizvodi podeljeni su u tri kolekcije: Herbal Therapy, Herbal Drops i Herbal Tea.
Herbal Therapy kolekciju čine dve linije, Masti i Losioni, obe formulisane na bazi prirodnih sastojaka, bez dodataka veštačkih konzervanasa.
Herbal Drops kolekciju predstavljaju kombinacije najraznovrsnijeg lekovitog bilja u obliku potpuno prirodnih kapi, sertifikovanih od nadležnih državnih zdravstvenih ustanova i registrovanih pod jedinstvenim evidencionim brojevima u bazi dodataka ishrani (dijetetskih suplemenata) Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Herbal Tea kolekciju sačinjavaju čajevi, kvaltetne Biljne mešavine proizvedene na osnovu pažljivo odabranog lekovitog bilja koje se tradicionalno koristi kao preventiva i u terapiji različitih zdravstvenih tegoba.
Sve biljke korišćene u izradi kolekcija Herbal Therapy, Herbal Drops i Herbal Tea vode poreklo sa najčistijih delova planina svrljiškog i vlasinskog kraja. O kvalitetu proizvoda svedoče stotine hiljada korisnika kao i brojne zdravstvene ustanove u kojima se trenutno koriste proizvodi.

Kako u Srbiji tako i u BiH, Plus Pharmaceuticals se oglašava u farmaceutskim časopisima, insertacijama i magazinima. Kreira internet kampanju, sprovodi medicinski marketing edukacijom osoblja kućnih nega, domova zdravlja i bolnica, organizuje promotivne aktivnosti uključivanjem opšte javnosti, odnosno krajnjih korisnika proizvoda. Plus Pharmaceuticals radi na podizanju svesti o značaju prirodnih proizvoda i promovisanju srpske proizvodnje.

Plus Pharmaceuticals je uspeo da spoji tradiciju, moderno i inovaciju i dokaže da kvalitetan domaći proizvod podržan zdravim i odgovarajućim marketingom, postiže zagarantovani uspeh i nepogrešivo pronalazi put do korisnika.
Kao potvrdu ispravnog rada, zalaganja i kvaliteta, Plus Pharmaceuticals poseduje priznate sertifikate ISO 9001:2008, H.A.C.C.P. i “Firma od poverenja 2016”.
Cilj firme Plus Pharmaceuticals je poboljšanje i očuvanje zdravlja ljudi prirodnim preparatima, popularizacija domaće proizvodnje, širenje plasmana srpskih proizvoda na strana tržišta, investiranje u razvoj novih formulacija i upošljavanje medicinskog i farmaceutskog stručnog kadra.
Proizvode kompanije Plus Pharmaceuticals d.o.o. Kragujevac, možete nabaviti u apotekama širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Sertifikati

Preuzmite sertifikate u PDF formatu

0
0
0

Moto

U plusu sa zdravljem!

Misija

Uvođenjem originalnih receptura nastojimo da očuvamo i unapredimo zdravlje!

Vizija

Postati regionalni lider u proizvodnji biljnih preparata!