Čaj za mršavljenje
500

Čaj za mršavljenje 100g

Biljna mešavina 11

Delovanje:
Sinergističkim dejstvom biljnih sastojaka, Biljna mešavina br. 11 pospešuje eliminisanje viška tečnosti iz organizma, stimuliše sagorevanje masti, povoljno utiče na probavu i ubrzava metabolizam. Redovnom upotrebom čaja dolazi do smanjenja viška kilograma i celulita, reguliše se nivo holesterola u krvi, organizam biva pročišćen od toksina.

Sastav:
Heracleum sphondyllium radix, Filipendula hexapetala herba, Apium graveolens herba, Frangulae cortex, Sennae folium, Betula pendula folium, Uvae ursi folium, Petroselini folium, Chamomillae flos.

Način upotrebe:
Jednu supenu kašiku čaja staviti u 250 ml hladne vode i kuvati do ključanja. Kada proključa, sud skloniti, poklopiti i ostaviti da odstoji 20 minuta. Zatim čaj procediti i popiti. Doziranje je individualno. Uobičajeno je da se čaj pije pre jela i to tako što se prvi dan pije jednom dnevno kako bi se videlo njegovo purgativno dejstvo. Ukoliko je reakcija pozitivna onda se skuva i druga doza u toku dana i pije takođe pre jela. Osobe koje imaju problema sa opstipacijom piju čaj tri puta dnevno pre jela po 250ml.

Napomena:
Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka, trudnicama, dojiljama kao i osobama mlađim od 18 godina. Osobe sa oboljenjima digestivnog trakta, bubrega, disbalansom elektrolita, takođe ne bi trebalo da koriste proizvod.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti.

Povezani proizvodi