Losion za jačanje i protiv opadanja kose
650

Losion za jačanje i protiv opadanja kose 100ml

Hair Plus

Delovanje:
Hair Plus losion, sinergističkim efektom biljnih sastojaka, pojačava cirkulaciju temena i omogućava bolju ishranu korena kose, što povoljno utiče na njeno jačanje i brži rast. Koren dlake na ovaj način postaje zdraviji i jači, što značajno smanjuje opadanje kose.

Preporučuje se:
• protiv opadanja kose
• za tretman kose koja sporo raste, cveta se i lomi
• za negu slabe i retke kose
• kod kružnog opadanja kose (Alopecia areata)

Sastav (INCI):
Alcohol, Aqua, Urtica dioica extract, Betula alba extract, Hedera helix extract, Apium graveolens extract, Chelidonium majus extract, Matricaria chamomilla extract.

Način upotrebe:
Svake večeri, blagim pokretima utrljati losion na teme, a zatim lagano masirati teme prstima ili gazom. Nakon nanošenja losiona, ne ispirati kosu. Losion koristiti u kontinuitetu tri meseca, a nakon toga napraviti pauzu u korišćenju u trajanju od mesec dana. Ukoliko kosa ponovo počne da opada nakon pauze, ponoviti terapiju. Kod kružnog opadanja kose (Alopecia areata) Hair Plus losion koristiti uveče, u kombinaciji sa Sebo Plus losionom kojim se ista obolela mesta tretiraju ujutru.

Napomena:
Voditi računa da losion ne dođe u kontakt sa očima. Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti.

Povezani proizvodi