Mast za tretman hemoroida
Mast za tretman hemoroida
650

Mast za tretman hemoroida 50g

Melprohem-D


Delovanje:

Melprohem-D je namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica bolnih i upaljenih hemoroida. Sinergističkim efektom, aktivni sastojci Melprohem-D masti ublažavaju upalu, sprečavaju krvarenje i pospešuju regeneraciju sluzokože.

Preporučuje se:
• u tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida
(bezbedan za primenu u trudnoći)
• kod analnih fisura

Sastav (INCI):
Hypericum perforatum oil, Calendula officinalis oil, Olea europaea oil, Cera flava, Achillea millefolium extract, Aqua, Cera alba, Symphytum officinale extract, Plantago major extract, Chelidonium majus extract.

Način upotrebe:
Kod spoljašnjih hemoroida, potrebno je nakon redovne higijene, naneti deblji sloj masti na regiju zahvaćenu hemoroidima. Preporučuje se nanošenje masti više puta dnevno, a obavezno posle svake stolice i uveče pred spavanje (svakom nanošenju masti predhodi redovna higijena). Kod unutrašnjih hemoroida i analnih fisura mast naneti pomoću aplikatora u unutrašnjost analnog kanala 2 do 3 puta dnevno, a istovremeno naneti proizvod i na spoljašnju regiju. Proizvod mogu koristiti i muškarci i žene.
Bezbedan je za primenu u trudnoći.

Napomena:
Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka. Prilikom upotrebe proizvoda, u kontaktu sa garderobom može doći do oštećenja iste.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Preporuka je da se proizvod nakon otvaranja čuva u frižideru.

Povezani proizvodi