Plus Pharmaceuticals d.o.o. Kragujevac, je domaća kompanija u privatnom vlasništvu, osnovana 2014., čija je osnovna delatnost proizvodnja i promet prirodnih preparata.

Recepture proizvoda Plus Pharmaceuticals delo su dr Dobrivoja Nikolića koji je osim medicini, celu svoju karijeru posvetio i proučavanju lekovitog bilja. Dokazane delotvornosti sa tradicijom nekoliko decenija, pomenute recepture proizvod su višegodišnjeg iskustva u lečenju pacijenata sa raznim zdravstvenim tegobama. Plus Pharmaceuticals je preuzeo kompletnu brigu o proizvodnji, dizajniranju i izradi nove savremene ambalaže, obezbeđivanju odgovarajućih zdravstvenih atesta proizvoda, formiranju tržišne ponude i potražnje, planiranju i sprovođenju marketinških aktivnosti kako prema stručnoj tako i opštoj javnosti, osmišljavanju kompletnog poslovnog nastupa na farmaceutskom tržištu, kao i o distribuciji i plasmanu proizvoda pod sopstvenim brendom.

U 2016-oj pokrenut je izvoz, plasman i prodaja proizvoda Plus Pharmaceuticals na tržište Bosne i Hercegovine, a u 2019-oj je isto učinjeno i na tržištu Crne Gore. Kao rezultat navedenog, Plus Pharmaceuticals je povećao obim domaće proizvodnje, doprineo povećanju obima poslovanja domaćih firmi koje se bave otkupom lekovitog bilja, kao i povećanom angažovanju poljoprivrednih zadruga i biljobera koji obezbeđuju potrebne sirovine.

Portfolio trenutno čine 30 proizvoda, formulisani na temeljima višedecenijske prakse u proizvodnji i odabrani na osnovu višegodišnjeg iskustva u prodaji koje je doprinelo poznavanju potreba farmaceutskog tržišta. Svi proizvodi podeljeni su u tri kolekcije: Herbal Therapy,Herbal Drops i Herbal Tea.
Herbal Therapy kolekciju čine dve linije, Masti i Losioni, obe formulisane na bazi prirodnih sastojaka, bez dodataka veštačkih konzervanasa.
Herbal Drops kolekciju predstavljaju kombinacije najraznovrsnijeg lekovitog bilja u obliku potpuno prirodnih kapi, sertifikovanih od nadležnih državnih zdravstvenih ustanova i registrovanih pod jedinstvenim evidencionim brojevima u bazi dodataka ishrani (dijetetskih suplemenata) Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Herbal Tea kolekciju sačinjavaju čajevi, kvaltetne Biljne mešavine proizvedene na osnovu pažljivo odabranog lekovitog bilja koje se tradicionalno koristi kao preventiva i u terapiji različitih zdravstvenih tegoba.
Sve biljke korišćene u izradi kolekcija Herbal Therapy,Herbal Drops i Herbal Tea, vode poreklo sa najčistijih delova planina svrljiškog i vlasinskog kraja. O kvalitetu proizvoda svedoče stotine hiljada korisnika kao i brojne zdravstvene ustanove u kojima se trenutno koriste proizvodi.

Kako u Srbiji tako i u BiH i Crnoj Gori, Plus Pharmaceuticals se oglašava u farmaceutskim časopisima, insertacijama i magazinima. Kreira internet kampanju, sprovodi medicinski marketing edukacijom osoblja kućnih nega, domova zdravlja i bolnica, organizuje promotivne aktivnosti uključivanjem opšte javnosti, odnosno krajnjih korisnika proizvoda. Plus Pharmaceuticals radi na podizanju svesti o značaju prirodnih proizvoda i promovisanju srpske proizvodnje.

Plus Pharmaceuticals je uspeo da spoji tradiciju, moderno i inovaciju i dokaže da kvalitetan domaći proizvod podržan zdravim i odgovarajućim marketingom, postiže zagarantovani uspeh i nepogrešivo pronalazi put do korisnika.
Potvrđujući ispravnost rada, zalaganja i kvaliteta, Plus Pharmaceuticals se vodi okvirima i parametrima priznatih sertifikata i standarda proizvodnje i distribucije  ISO 9001:2015 i H.A.C.C.P..
Cilj firme Plus Pharmaceuticals je poboljšanje i očuvanje zdravlja ljudi prirodnim preparatima, popularizacija domaće proizvodnje, širenje plasmana srpskih proizvoda na strana tržišta, investiranje u razvoj novih formulacija i upošljavanje medicinskog i farmaceutskog stručnog kadra.
Proizvode kompanije Plus Pharmaceuticals d.o.o. Kragujevac, možete naručiti putem zvaničnog website-a firme ili potražiti u apotekama širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

2 for slider
1 for slider
3 for slider
Sertifikati
hccp_nikolic
isso_plus

0
0
0

Moto

U plusu sa zdravljem!

Misija

Uvođenjem originalnih receptura nastojimo da očuvamo i unapredimo zdravlje!

Vizija

Postati regionalni lider u proizvodnji biljnih preparata!