Losion protiv peruti, masnoće i seboroičnog dermatitisa 100ml
650

Losion protiv peruti, masnoće i seboroičnog dermatitisa 100ml

Sebo Plus

Losion protiv peruti, masnoće i seboroičnog dermatitisa

Delovanje:
Sebo Plus losion, formulisan na bazi biljnih sastojaka, poboljšava cirkulaciju temena i štiti kožu od isušivanja i gubitka prirodne vlage. Upotrebom losiona reguliše se lučenje lojnih žlezda i uspostavlja se prirodna ravnoteža kože glave (čime se smanjuje mogućnost razvoja i razmnožavanja gljivica), sprečava se pojava peruti, a koren dlake je nahranjen što dovodi do jačanja kose i njenog bržeg rasta.

Preporučuje se:
• u tretmanu seboroičnog dermatitisa i peruti
• za tretiranje masne kose
• kod slabe kose sklone lomljenju i opadanju
• kod kružnog opadanja kose (Alopecia areata)

Sastav (INCI):
Alcohol, Aqua, Rosmarinus officinalis extract, Salix alba extract, Rosa canina extract, Arctium lappa extract, Salvia officinalis extract, Thymus serpyllum extract.

Način upotrebe:
Svakog jutra uz pomoć gaze ili tupfera, laganom masažom utrljati losion na teme. Preporučuje se da masaža traje oko 20 sekundi, kao i da se prilikom utrljavanja losiona nose rukavice. Pažljivije i temeljnije utrljati losion na mesta obolela od seboroičnog dermatitisa. Losion koristiti u kontinuitetu mesec dana, a nakon toga napraviti pauzu u korišćenju u trajanju od 15 dana. Ukoliko se ponovo pojavi perut nakon pauze, ponoviti terapiju, ali u tom slučaju losion koristiti dva meseca u kontinuitetu. Kod kružnog opadanja kose (Alopecia areata) Sebo Plus losion koristiti ujutru, u kombinaciji sa Hair Plus losionom kojim se ista obolela mesta tretiraju uveče.

Napomena:
Voditi računa da losion ne dođe u kontakt sa očima. Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti.

Povezani proizvodi