Striamel-D

  • Kantarionovo ulje
  • Bademovo ulje
  • Čičkovo ulje
  • Ulje lešnika
  • Kokosovo ulje
  • Pčelinji vosak
  • Hipoalergijski lanolin

Strije su napukline tkiva kože uzrokovane slabljenjem prirodne elastičnosti kože, a stvaraju se kada se naglo poveća opseg pojedinih delova tela.
Opasnost od strija preti u drugom stanju, pubertetu, kod sportista (usled brzog rasta mišića), i u drugim fazama naglog rasta i razvoja odnosno variranja kilaže.

Striamel-D bogatstvom ulja i vitamina u svom sastavu, povoljno utiče na održavanje elastičnosti i čvrstine kože i sprečava njeno prekomerno opuštanje u osetljivim delovima.
Striamel-D se preporučuje za tretman strija u pubertetu (u predelu nadlaktica, lumbalnoj regiji, iznad kolena, na dojkama), u trudnoći (na stomaku, butinama, leđima i dojkama), usled posledica promene telesne težine, kao i kod sportista usled prebrzog rasta mišića.

Kliknite na Striamel-D sastojke da biste saznali više o njima

Od davnina poznato po svom antiupalnom delovanju, poboljšava epitelizaciju, hidrira kožu i daje joj svežinu, sjaj, mekoću i elastičnost. Takođe, koristi se kao prirodni antibiotik, antimikotik i antivirotik.

Bogato omega 3-6-9 masnim kiselinama, biljnim proteinima, sadrži vitamin A, E, i vitamine B grupe. Prevenira nastanak strija.

Bogato hranljivim materijama, smanjuje otoke, deluje protivupalno i antibakterijski

Sadrži visok nivo vitamina E, B6, magnezijuma, selena, gvožđa, daje tonus koži, hidrira i pospešuje regeneraciju. Ima efekat zatezanja.

Ima antioksidativna i umirujuća svojstva, ogromna hidratantna svojstva i koža ga vrlo lako upija

Ima antiupalno dejstvo, regeneriše i omekšava kožu, ne zatvara pore, omogućava disanje kože i stvara zaštitni sloj na koži

Najbliži prirodnoj masnoći naše kože, neguje, hidrira i omekšava kožu

Čitajte opširnije o proizvodu